Lieven Scheire
 
Lieven_DNAXL_header.png
Background_transp.png

Zondag 24 november 2019

Schouwburg NTG
Sint-Baafsplein 17
9000 Gent

Start show: 19u00

UITVERKOCHT


Background_transp.png

Sciencefans! Infovoren! Weetjeshongerige Edutainmentjunks!

Op zondag 24 november 2019 speel ik een speciale editie van mijn theatervoorstelling over DNA en genetica, speciaal voor jullie, namelijk: een extra lange versie. Daarin zal ik alle verhalen, weetjes en wetenschappelijke uitlegjes die ik de voorbije maanden moest knippen wegens te lang tóch vertellen.

Sinds het begin van de DNA-tournee is er zoveel gebeurd, dat de voorstelling steeds langer werd. Om de voorstelling onder de 2 uur lengte te houden moest ik dus darlings killen. Dat kreeg ik enkel over mijn hart met het vooruitzicht dat ik één keer de lange editie zou spelen, waarin ik wél alles vertel. De director's cut XL max.

En daar is nu een datum voor! Op 24 november in het NTG te Gent, we beginnen om 19u, en naar alle verwachting gaan we vlotjes over de drie uur, met minstens 1 pauze om alle opgestapelde fysiologische noden te herstellen.

Voor wie? Voor al wie geïnteresseerd blijft zitten bij een uitleg hoe je van DNA code via aminozuren bij eiwitten belandt, en die niet horendol wordt van een breed vertakkende verhaallijn langs oermens-DNA, koolstofmolecules op kometen en speculatieve dansjes op de slappe koord van nature/nurture.

Weest Welkom, Dochters en Zonen van het Licht!

 
Background_bright_blue.png